Egy barátnőmmel, aki nagybetűs A Barátnő elkezdtünk írogatni egy könyvfélét ami önző egoista módon rólunk.Ne aggódj, nem egy manapság szokásos divatos kis csajos könyv lesz ez, ami tele van szerelemmel, szexszel, és happy end-el.

Szerelem biztosan nem lesz, szex; olykor-olykor - mondjuk úgy,h néha csurran-cseppen egy kis nemi élet - , és a happy end-ben még reménykedünk. Ha esetleg mégsem, akkor majd a költői szabadság jogán úgy fogalmazunk, hogy végül minden csupa boldogság legyen. elvégre az emberek igénylik a boldog befejezést. Én is!

   Szóval a könyv, de hogy ne nagyképűsködjek, nevezzük inkább csak egy összeszedett irománynak, a mi vicces, poénokkal, és persze gondokkal teli életünkről szól majd. De nem szeretnénk sokat foglalkozni a problémákkal, azzal így is túl sok idő telik el, fontosabb, hogy a vidám dolgokat oszthassuk meg, néha szeretném ezt árasztani, mert szeretek hatással lenni másokra. A Csokis csülök…igen, tudom elég béna név, és hidd el, nem, a címet nem a gasztronómiai ínyencségek tiszteletére adtuk! Volt egy fura, beteg - mint a legtöbb - poénom: a legtartósabb s eddigi legjelentősebb exem szívéhez a gyomrán vezetett az út, s azt hiszem részben emiatt is ért véget a kapcsolatunk. A drágaság egy típikus komoly felnőtt, egy programozó, aki nem vevő a játszadozásaimra. A kajára annál inkább. Ezért régen, hogy felvidítsam erotikus hangnembe mondtam a kaja neveket. Pl.: Hmmmmm, csokiiiii… Oké, tudom, nem vicces, de ehhez hallani kéne a hangomat, ahogy kimondom. Monjuk úgy, hogy van pár étel, amit meg tudok tölteni erotikus tartalommal.

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr112113624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása