Yaled 2013.04.19. 17:00

Elvonási tünetek

Kedves Naplóm!

Büszke lehetsz rám! Immár 12 napja nem vettem semmit! Mármint semmi olyat, ami ruhanemű, könyv, vagy dekorkozmetikum. Szóval, ebben a hónapban elmaradt az örömvásárlás. Mondjuk, pénz nélkül nehéz is lenne a shoping mámort kiváltani. 

Nehéz ez, főleg így, tavasszal, amikor annnnnyi mindenre szükségem lenne! Képzeld, hát nem kiderült, hogy nincs egy rongyom sem! De ne aggódj, még tartom magam..

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr475235201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyacska7 2013.05.02. 20:56:29

szóval nőből vagy...hiszen a nők azok akik vásárolnak és meghatódnak egy öreg házaspár láttán. Fel a fejjel, van egy jó hírem. Lehet, hogy holnap ennél is rosszabb lesz, de attól még lehetsz boldog. Te szabod meg. Ha nincs félelem nincs bánat, ha nincs bánat, nincs semmilyen kényszer. A másik jó hírem, hogy jól írsz, de van egy jó tanácsom. Ne hallgass rám, soha ne hallgass, se rám, se másra. Hallgass a szívedre.

Yaled · http://csokiscsulok.blog.hu 2013.05.02. 21:57:05

nagyon - nagyon nagyon - köszönöm a kedves kritikát és a tanácsot is. Mindkettőre szükségem volt :)
süti beállítások módosítása