Néhány megjegyzés, jó tanács a nálam is amatőrebb jógázok részére:

 -       Ha esetleg az oktató olyat mondana, ami megnevettet, pl.: „ mutassuk a bordákat” próbáljunk meg nem vigyorogni, pláne, ha épp légzőgyakorlatot végzünk. Különösen baleset veszélyes!

-          Amennyiben akkora szerencsénk van, hogy még válogatni is tudunk, hogy a teremben hol is szeretnénk az elkövetkezendő 90 percben izzadni, ügyeljünk arra, hogy véletlenül sem az ablaknál foglaljunk helyet, különben, az ezzel szembeni gyakorlatok során szembe találjuk magunkat a Pizza Sarok nevezetű éjjel - nappali ételbárral, ami egy teljesen felesleges önkínzás lenne.

-          Ha esetleg a mellettünk lévő szőnyegen fetrengő bajtársunk férfi, s jeleket küldözget felénk, ne adj isten elhívna egy kávéra holott a legrosszabb  formádban látott ne habozz, hülye vagy, ha nem szeretsz bele rögtön! Sőt, menj hozzá feleségül! Ha így is érdekled, mindenhogy fogod!

-          Ugyancsak nem lenne egy rossz döntés, ha a zsírégetőkkel is óvatosan bánnánk, különben könnyen megeshet, hogy oly erős izzadásba kezdünk, hogy a végén emiatt leszünk képtelenek megcsinálni az adott gyakorlatot, hisz nehéz összekulcsolt tenyérrel, térdhajlítással megfogni a talpunkat, ha kezünk-lábunk brutálisan verejtékezik.

-          a mellkasomnak, dekoltázsomnak  remekül áll az izzadtság, a nedvesség! Bár csak a mindennapi trend részese lehetne! Legszívesebben lefotóznám, beállítanám profilképnek és lájkolnám! 

-          a zuhanyzóban/ öltözőben tartsuk be a higiéniás szabályokat! Ha már figyelünk magunkra annyira, hogy sporta adjuk a fejünket, akkor igazán nagy rejtély a további figyelem hiánya.  Vagyis, ha úgy gondoljuk, hogy ejj, de nagyon szőrösek vagyunk, bármennyire is igazunk van, ne a közös zuhanyzóban kezdjük el a szőrtelenítést!

-          Ha már szőr, kellemes dolog lenne, ha edzés közben nem kellene az előttem/mellettem lévők sövényét, illetve a rajtuk ágaskodó verejték cseppeket látnom.

-          Ha már alig bírod tartani magad a gyakorlatok közben remek elfoglaltság a környéken lévők tetoválásait olvasgatni, megfejteni a jelentésüket, segítségükkel szinte csak úgy elrepül az az egy perc.

-          A pihenő részlegbe kitett almát és répát próbáld meg nem egyedül befalni és ügyelj a közösségi szellemre. Adj a barátnődnek is!

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr814904793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArtofNoizz 2012.11.20. 09:19:10

A kajálásról csak annyit: a "6 óra után nem eszünk"-dolog egy baromság, ha éhesek vagyunk enni kell, különben a testünk az izomszövetet építi le... Az izzadtságtól csillogó dekoltázsról képet kérek... :-D
süti beállítások módosítása