Yaled 2012.10.17. 22:26

Mr. Tökély valott

Már három hete találkozgattunk, ez a negyedik randink, a második szeretkezésünk, s egyben az első nálam. Vele még a vacsora készítés is rém szexi tud lenni, istenem, ahogy rám néz!! Néha még mindig nem hiszem el, hogy ő - mármint ŐŐőőőőőő - velem van, ő a barátom, és engem akar és nem csak egy árva dugásra kellek. Életem legromantikusabb, legvigyorgósabb "főzése". Egymásnak esünk, rápakol az étkezőasztalra - szerelmes vagyok az asztalokban amikor szerelmes vagyok - , csókolom, ahol érem, ám a tökéletességet megzavarja:

- Szeretlek. - súgja a fülembe és már csókol is tovább, mintha az előbbi mondattal semmi sem változott volna.

Arcon csapás.

Lefagytam. Hirtelen olyan lett a mozgásom, mint egy robotlánynak, és ez a szerelmes vak férfi nem is vette észre a kényszervigyoromat! Szegénykém...

Nem értem magamat. Ha egyszer erre vágytam már hónapok óta, rá pedig már évek óta, ám bár mindig úgy gondoltam Ő túl jó hozzám, olyan tökéletes, én meg annyira nem, és amióta csak ismerem vigyorognom és még szétszórtabb vagyok, mint általában, akkor meg a rohadás bajom van, hogy szakadna rám egy talicska majom!?!?!?! Én miért nem tudom kimondani a szeretlek szót!? Pedig olyan szép szó, szeretem is! Valószínűleg megőrültem, vagy alapból rosszul működöm.

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr284847598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ArtofNoizz 2012.10.20. 11:05:03

Mit jelent az, hogy túl jó hozzád? Én is hallottam már ilyet párszor, de ez általában a lepattintós duma egy része szokott lenni... vagyis: jó vagy, tetszel, de hiányzik belőled valami, bocsi!
Fura, hogy mostanában mindenki bénázik -én lelkibeteg, szerelmi bánatos nőkbe botlok bele minduntalan.. Megtalálnak! Kezdeményeznek-kezdeményezek, majd bammm... lelki szemetesláda lesz belőlem! Mondjuk, azt az egyet aki tényleg megfogott és normálisnak tűnt és nem panaszkodott, csak egyszer próbáltam meg felhívni-sikertelenül- pedig rendkívül érdekes nő, sőt egyre érdekesebb! Rendkívül rövid és elég furcsa megismerkedésünk után kicsit féltem, hogy mit gondolhat rólam -félek most is... ÁÁÁÁ Tiszta hülye vagyok!
Miért Mr Tökély a neve???? Látszik, hogy hiányzik belőle valami, ha csak ez a neve... Udvarlás volt? Múltkor panaszkodtál a hiányára!

Yaled · http://csokiscsulok.blog.hu 2012.10.20. 11:19:44

@ArtofNoizz: :)
Szia,
ez most kivételesen fikció volt! Aminek ugyan van alapja, nagyjából annyi, hogy kb így reagálnék, de semmi több.
Egyébként nem vagyok lelkibeteg, nem szoktam - már - panaszkodni, de tény, hogy a sok csalódás hagyott bennem tüskét.
Próbálok már történet kitalálni, csak úgy, gyakorlásképpen.

ArtofNoizz 2012.10.22. 11:04:20

@Csokiscsülök: Na szééép! :-) Behúztál a csőbe! Ez a Mr Tökély kicsit... hmm Bridget Jones-os.. :-) De ügyes!
Nem vagy lelkibeteg?? Akkor te aranyat érsz!

Ghat · http://www.youtube.com/watch?v=BxhqVrbixZc 2012.10.24. 09:16:14

@ArtofNoizz: Azért, hogy hagyod magadat lelki szemetessé degradálni, csak egyvalaki felelős. ;)

@Csokiscsülök: Ez most valami romantikus önmegerőszakolás?

Yaled · http://csokiscsulok.blog.hu 2013.07.15. 16:59:01

@Ghat: Jó reggelt! Ezt most jól megkaptam! :) Mondhatjuk így is, meg úgy is, hogy ez mind fikció, ami tudom, hogy tőlem nem megszokott, de így tudom csak gyakorolni az írást.
Hogy Te milyen kis morcos megmondó figura vagy! :)
süti beállítások módosítása