A következő életemben színész szeretnék lenni. Vagy programozó, fejlesztő,vagy világutazó, vagy esetleg skizofrén, amire már ebben az életemben is elég jó esélyem van, oh, yeaaah!:) A jelenlegi mivoltomban a teártista létről már lecsúsztam, sajnos, bár a komikumot nap mint nap gyakorlom.

Van bennem egy csepp irigység az effajta művészekkel szemben.

   Szeretném, ha sikeres színészhez hasonlóan megélhetném a különböző érzéseket, életeket, világokat, látásmódokat. Van ebben valami lenyűgöző számomra. Talán ezért is érdekel a játék,a játékosság.

Kipróbálnék mindent. Különböző személyiségtípusokat, tőlem teljesen eltérő emberek bőrébe bújnék, csak, hogy érezzem, még milyen is lehetnék, ha más lennék. Feszegethetném a határokat. Azt úgyis szeretem.

Elképzeltem különböző érzelmeket, rendeltetéseket, amiket kipróbálnék, egymás után.

    Lehetnék egyszer őrülten boldog, másnap simán csak őrült, tragédiákat élhetek meg, majd előadás után gyorsan el is felejthetem. Lehetnék útszéli kurva óriási nagy szexuális kisugárzással, tanárember, jó anya, rossz anya, más nemzet lánya, vagy éppen fia, hangos forradalmár,csúf féreg, nagy nevettető, szépségkirálynő, hős szerelmes, gonosz áruló, gyilkos, vagy épp a kor zsenije, ismert alakja. & ezek még csak a karakterek, hozzájuk párosul még az életük, amit elkel játszani. Minden akarok lenni. Nem lenne szerep amit visszautasítanék, megélném, átélném mindet.

      De tudod mi ebben a nagydolog? Hogy színpadon csinálod, közönség előtt, akik néznek, látnak, figyelnek, kritizálnak. Azt hiszem a színészet kissé olyan, mint az élet szinonimája. 

  Igazából lehet, hogy csak be kéne iratkoznom egy pszichodráma csoportba. Végülis, önismeret az egész.

               

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr322554879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása