60141026.jpgNyaralás gyanánt elugrottam egy hétre Londonba meglátogatni egy barátnőmet, de leginkább mégiscsak azért, hogy egy kicsit elmeneküljek, és új impulzusok érjenek, amelyek lekötnek és hátrahagyhatom a régi problémás gondolataimat.

Útitársam is volt ám, egy gyönyörűséges divatmániás modell/ fotós, a nálam évekkel fiatalabb fruska. Egy imádnivaló energiabomba! Dögös, szenvedélyes, bulizós mégis van benne egy valamifajta ártatlanság. Ilyen utitárssal, s egy ilyen uticéllal ez eddig úgy hangzik, mint egy trendi csajos könyv kezdete. Bár tulajdonképpen a mi eddigi rövid történetünknek valóban ez a bevezetője.

Úgy döntöttünk, hogy az utazást busszal tesszük, ami nem volt túl jó ötlet, de úgy álltunk hozzá, hogy "kalaaaand!!" Végül ez is maradt a Londonban eltöltött néhány remek napunk jelszava.

Szóval, összesen oda-vissza kb. 52 órát utaztunk, 4 országot szeltünk át, nagyjából ugyanennyi sört, és kétszer ennyi szendvicset fogyasztottunk el, ám valószínűleg 5 óránál többet nem aludtam.
 Soha többé nem vagyok hajlandó ennyit buszozni, de meg kell hagyni, vicces volt és két dolgot biztosan megtanultam; ha az ember álmos bárhol elalszik; valamint a sör - frontin kombinációtól igazán fáradt lesz az ember lánya.

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr664661566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása