Yaled 2011.12.07. 13:14

Rocksztárok

Hihetetlenül vonzónak tartom a rockzenészek egy részét, annak ellenére, hogy ez a műfaj nem tartozik a kedvenceim közé.

   Izgalmas tud lenni némelyik frontember vad külseje, hetyke kisugárzása, és ahogy a kedvenc számaimat éneklik az olyan... olyan... gggrrrrrrr... de szexi!

Nem tudom a többi nő hogy látja, nekem eleve bejönnek a zenészek, főleg, akik gitároznak - bárhogyan is - , vagy esetleg mellé még énekelnek is. Szóval, ha a zenészekről van szó három fő istenem van: Dave Grohl, Dave Gahan, és Matt Bellamy. Nem a külsőségek alapján lettek ők az óriási nagy kedvenceim.

   Ahogy Dave Grohl baromi nagy átéléssel énekli a Best of You-t az zseniális, és néha eszembe jut, hogy jó lehet annak a nőnek, akinek énekli, és aki felé így érez...

 

 Ééééééééééééés akkor még meg sem említettem azt a katarzist, ahogy Matt Belamy (Muse) énekli a Hysteria című számukat, igazi szeretkezős zene.

    Nem is tudom, hogy a Hysteria-t hallgatva tud e az ember lánya másra gondolni, mint a számára vonzó férfival erre a zenére - és szinte a teljes Muse diszkográfiára - szeretkezni, ilyen szöveg mellet: "Cause I want it now / I want it now / Give me your heart and your soul", na, és az a gitár benne,.... hmmm. Zseniális!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csokiscsulok.blog.hu/api/trackback/id/tr773445509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása